Ildikó Stúdió Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon, Dabas

frissítve 2018. július 24.

Nyitvatartási idők

szerdaSze
10:00 – 17:00
csütörtökCs
10:00 – 17:00
péntekP
10:00 – 17:00
szombatSzo
9:00 – 12:00
vasárnapVZárva
hétfőH
10:00 – 17:00
keddK
10:00 – 17:00
Zárva.
Nyitásig  14 h 49 min.
14 h 49 min

Gazdasági információk

Cégnév
Ildikó Stúdió 04 Bt.
Cégjegyzékszám
13-06-052596

Leírás

Esküvői ruhák tervezése, készítése. Egyedi ötletek megvalósítása. Készítés, kölcsönzés, eladás!


Cégleírás
Menyasszony, vőlegény, örömszülők, koszorúslányok, vidám vendégsereg, zenekar, finomságok. Költői a kérdés, minek a fő kellékeit soroltuk fel - természetesen sokunk életének legboldogabb eseménye, az esküvő a megfejtés. Egy fokozattal nehezebb kérdés viszont, mit is felejtettünk ki a legfontosabb kellékek listájáról - segítünk, ezt is megmondjuk: az alkalomhoz illő ruhát.

A valóságos listáról persze - a nudista hagyományok szerint házasodó keveseket leszámítva - senki nem felejtette még le a ruhát: jó szívvel javasoljuk, ha kevés plusz gondot, viszont kiváló minőséget szeretne a nagy napon, a megfelelő rubrikába jegyezze fel a mi elérhetőségünket. Ha hozzánk fordul, meglátja, nekünk szívügyünk, hogy boldog és elégedett násznép vonuljon a templomba vagy a házasságkötő terembe; hogy az ifjú párnak csak egymással, ne pedig a szervezés gondjaival kelljen foglalkoznia, s az örömszülők, rokonok is felhőtlenül élvezhessék az esküvő és a lakodalom minden pillanatát.

Kölcsönözhet vagy vásárolhat is, ruházati téren fantasztikus választékkal állunk rendelkezésére: fehér, ekrü és színes menyasszonyi ruhákat éppúgy ajánlunk, mint az ifjabb és érettebb koszorúslányok közkedvelt viseletét, netán az elmaradhatatlan hangulatfokozót, a menyecskeruhát, s természetesen az elszánt vőlegények is megtalálhatják elegáns öltönyeink között az ideális darabot. Talán mondanunk sem kell, hogy a készletünkön lévő darabok méretre igazítására minden kedves ügyfél a vendégünk. Természetesen a kiegészítők sem jelentenek gondot: a fejdíszek, nyakkendők, fehérneműk terén is bizalommal fordulhat hozzánk.

S hogy mi van, ha netán mégsem talál készleten megfelelő ruhát? Mi akkor sem engedjük el üres kézzel: bármilyen egyedi elképzelését megvalósítjuk, ha tanáccsal, tervekkel segíthetjük, azt is szívesen tesszük, azután a kiválasztott anyagból, rövid idő alatt el is készítjük álmai viseletét - legyen szó menyasszonyi ruháról, öltönyről, ingről, bármiről, ami ruházat.

Hadd dicsekedjünk el vele
Kulcsszavak:
Ruhaszalon, Ingek, Fátyol, Koszorúslány, Nyakkendők, Férfi öltöny, Örömanya, Varrása, Ékszer, Fehérnemű, Esküvői ruha, Fejdísz, Ruha kölcsönzés, Gyűrűpárna, Bali, Tanácsadás, Stúdió, Kiegészítők, Gyermek, Esküvői, Alkalmi, Menyasszonyi, Színes, Felnőtt, Ildikó, Fehérje, Menyecske, Bokréta, Ekrü, Továbbá, Esküvői gyertya, Szálas virágok, Anyagú ing, Díjtalan méretre igazítás, Eladásra egyaránt, Gravírozott poharak, Ingek méretre szabása, Menyecske ruhához illő színű, Nyakkendőkészítés, Szalagavatós, Tervezés önálló elképzelések kivitelezésében
Szolgáltatások
esküvő, alkalmi ruhaszalon, Dabas, Ildikó Stúdió
Szolgáltatási helyek
Dabas, Pest megye,
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Ildikó Stúdió Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Ildikó Stúdió Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Bartók Béla Út 53.
  2370  Dabas
 2. Bartók Béla Út 47.
  2370  Dabas
  (30) 443 2368
 3. Bartók Béla Út 63.
  2370  Dabas
 4. Bartók Béla Út 63.
  2370  Dabas
 5. Bartók Béla Út 45/D
  2370  Dabas
  (30) 565 1387
 6. Bartók B. Út 56.
  2370  Dabas
  (29) 361 277
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete